Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ķiploku smēriņš

Sastāvdaļas
  • 2 šķēles pilngraudu maize
  • 125g biezpiens 0.5%
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • svaigi zaļumi
  • sāls
Ķiploku uzturā lietojot regulāri – samazinās risks saslimt ar infarktu. Regulāra ķiploku lietošana uzturā pozitīvi ietekmē paaugstinātu asinsspiedienu, to pazeminot.Un tā varētu turpināt vēl ilgi un dikti.Nevienam jau sen nav noslēpums,ķiplokus īpaši intensīvi ieteicams lietot rudens un ziemas mēnešos. Baudiet un esiet veseli!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu,ķiploku nomizo un sagriež mazliet smalkāk. Marinēto gurķi sagriež mazākos gabalos (pāris šķēles atstāj dekoram). Blenderī liek biezpienu, marinētu gurķi, sīpolu, ķiploku, zaļumus, pievieno šķipsniņu sāls un visu sablendē. Protams, ka visu sasmalcināt var arī ar nazi, bet ar blenderi ir parocīgāk.
2
Pagatavotu masu uzsmērē uz maizes un pasniedz dekorējot ar svaigiem pētersīļiem un marinēta gurķa šķēlītēm.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm