Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ķirbju helikopteri

Sastāvdaļas
  • 250 g kārtainā mīkla
  • 250 g ķirbis
  • 150 g siers Rokfors
  • 0,5 purava baltā daļa
  • 1 buntīte zaļo loku
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ķiploka daiviņa
Vēl viena recepte gardēžiem - estētiem. Šie pīradziņi ne tikai lieliski garšo, bet arī vizuāli bagātinās jūsu maltītes galdu. Bon appetit!

Pagatavošana

1
Ķirbi notīrīt un sagriezt mazos kubiņos. Ķiploku notīrīt un smalki sakapāt. Puravu un zaļos lokos nomazgāt un sagriezt. Uzkarsēt pannā eļļu un apcept tajā ķirbi, apm. 3 min. Pievienot puravus un zaļos lokus, ķiplokus un cept vēl 5 min. Pārlikt maisījumu bļodiņā un pievienot sadrupinātu Rokfora sieru. Visu samaisīt.
2
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem. Cepešpannu ietaukot. Mīklu izrullēt un sagriezt kvadrātos, sakārtot uz cepešpannas. Iegriezt malas pa diagonāli (sanāk tādi nepilni trīsstūrīši), uzlikt pildījumu un uzlocīt katru otro galu uz augšu un izveidot augšā mezgliņu. Cep cepeškrāsnī apmēram 10 min.

Pievienot komentāru

Konditoreja