Ķiršu tēja ar medu un garšvielām
Sastāvdaļas
- 2 saujas saldēti ķirši
- 1 tējk. medus
- 1 kanēļa standziņa
- 2 krustnagliņas
- 1 anīsa zvaigznīte
Šai tējai ir ne tikai sildoša īpašiba. Kas vienreiz to nobaudījis, turpmāk šo tēju dēvē par savu. Pamēģiniet!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Ķiršus atkausēt. Tējkannu noskalot no iekšpuses ar verdošu ūdeni, iebērt ķiršus, pievienot apelsīna miziņu, kanēļa standziņu, krustnagliņas, anīsa zvaigznīti un pārliet ar verdošu ūdeni. Apsegt tējkannu ar dvieli un ļaut tējai ievilkties.
2
Pirms pasniegšanas pievienot medu.