Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kramblis ar persikiem un lavandu

Sastāvdaļas
  • 250 ml muskatvīns
  • 1 tējk. lavanda
  • 6 persiki
  • 30 g cukurs
  • 20 g sviests
  • &nbsp
  • Drupačām:
  • 75 g klijas
  • 75 g milti
  • 80 g sviests ( auksts, sagriezts mazos gabaliņos)
  • 80 g cukurs
Šis ir viegls un garšīgs deserts.

Pagatavošana

1
Muskatvīnu uz mazas uguns uzsildīt. Pievienot lavandu, uzlikt katlam vāciņu un uz mazas uguns karsēt.Persikus apliet ar vārošu ūdeni un noņemt mizu. Izņemt kauliņus un sagriezt šķēlītēs. Muskatvīnu izkāst,pievienot cukuru un nepārtraukti maisot to uzvārīt.
2
Sajaukt minētās sastāvdaļas drupačām. Ar pirkstiem drupačas sasmalcināt. Formā kura ieziesta ar sviestu, ielikt persikus, pārliet ar lavandas mērci un pārbērt ar drupačām. Cept cepeškrāsnī 180 grādos ~ 35 minūtes.
3
avots:laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Deserti