Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krāsainie makaronu salāti

Sastāvdaļas
  • 1gl sausi makaroni
  • 100g auksti kūpināta gaļa
  • 75g Parmezāns
  • 1/2 sarkana paprika
  • 1/2 dzeltena paprika
  • 1 sarkans sīpols
  • Mērcei:
  • 5-6 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ēd.k. sarkanvīna etiķis
  • 1/2 tējk. sinepes
  • cukurs
  • sāls, pipari
Jā, šī ir itāļu klasika. Katrs kam tuva un mīļa itāļu virtuve spēs novērtēt šos salātus. Turklāt esam diezgan droši, pagatavojot tos vienreiz, pēc laiciņa radīsies vēlme atkārtoti nobaudīt so garšu salikumu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
1. Novārīt makaronus sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2
2. Kamēr vārās makaroni gatavojam pārējās sastāvdaļas. Papriku sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolu nomizot un sagriezt šķēlītēs. Parmezānu sarīvēt. Kupinātu gaļu apcept pannā bez eļļas un sadalīt mazākos gabalos.
3
3. Visas mērces sastāvdaļas uzputot ar putojamo slotiņu.
4
4. Lielā bļodā sajaukt makaronus, sagrieztus dārzeņus, gaļu, pievienot pusi no sarīvēta Parmezāna un visu pārliet ar mērci. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī. Pasniedzot pārkaisīt ar atlikušo sieru.

Pievienot komentāru

Pastas