Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Toast with pumpkin and cheese, selective focus

Krostini ar ķirbi un sieru

Sastāvdaļas
  • čiabata
  • 300g ķirbis
  • 100g kazas siers
  • 1/2 sīpols
  • 4 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ēd.k. ķirbju sēklas
  • 2 ēd.k. ciedru reksti
  • 2 ēd.k. Balzamiko
  • zaļie loki
  • sāls
Ar itāļu uzkodu - Krostini var gadīties tā, ka to esiet baudījuši, tikai nezinājāt ka šai maizītei tik gards nosaukums. Krostini gatavo no apgrauzdētas maizītes ar dažādiem pildījumiem. Šoreiz izmantojām ķirbi un kazas sieru.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ķirbi sagriež nelielos kubiņos. Sīpolu smalki sakapā. Pannā uzkarsē 2 ēd.k. olīveļļas un apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno ķirbi un apcep to. Pievieno Balzamiko un sautē līdz ķirbis kļūst mīksts. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Čiabatu sagriež šķēlēs. Maizes šķēles apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē sausā pannā no abām pusēm.
3
Zaļos lokus smalki sagrie;z. Ķirbim pievieno ķirbju sēklas, ciedru riekstus, zaļos lokus un samaisa. Kārto uz maizes šķēlēm un pa virsu pārkaisa ar drupinātu sieru.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm