Krostini ar sīpoliem un kaperiem
Sastāvdaļas
- 1 hotdoga maizīte
- 1 mocarellas bumba
- 2 sīpoli
- 3 ēd.k. kaperi
- 2 ēd k. olīveļļa
- sāls, pipari
Krostini - itāļu uzkoda, ko gatavo no apgrauzdētas maizītes ar dažādiem pildījumiem. To var pasniegt gan pie siltiem, gan pie aukstiem dzērieniem.
Pagatavošana
1
Maizīti sagriezt šķēlēs un apgrauzdēt uz sausas pannas. Mocarellu salauzt mazākos gabalos un uz katras apceptas un vēl siltas maizītes uzlikt pa gabaliņam.
2
Sīpolus sagriezt gredzenos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus 2-3 min, Pievienot kaperus un cept, līdz sīpoli kļūst zeltaini. Apceptus sipolus sakāŗtot uz maizītēm. Pēc garšas pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.