Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liellopa ravioli ar tomātu mērci un Parmezānu

Sastāvdaļas
  • 400g ravioli ar liellopa gaļu
  • 300g tomāti savā sulā
  • 100g kiršu tomātiņi
  • 1 neliels sīpols
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 50ml baltvīns
  • 1 ēd.k. tomātu pasta
  • Parmezāns
  • olīveļļa
  • oregano
  • sāls, pipari
Tradicionāli ravioli tiek pildīti ar sieru, gaļu vai spinātiem. Šajā reizē vēlamies jums ieteikt pagatavot ravioli ar liellopa gaļu. Baltvīns un oregano pieškirs šim ēdienam īpašu, neaizmirstamu noti. Nobaudiet!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus un ķiplokus smalki sagriezt uz apcept olīveļļā. Pieliet baltvīnu un vāra 1 min. Pievieno tomātu pastu un apcep vēl 1-2 min. Pievieno sagrieztus uz pusēm kiršu tomātiņus, sakapātus tomātus savā sulā un uz lēnas uguns sautē 4-5 min. Tad pievieno oregano, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
2
Ravioli novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ieliek tos mērcē un apcep 1 min.
3
Pasniedz pārkaisot ar Parmezānu.
4

Avots-Endijs Bērziņš ("Vairāk saules")


Pievienot komentāru

Pastas