Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tagliatelli pasta with nut and garlic. Selective focus

Mājas makaroni ar riekstiem

Sastāvdaļas
  • 350 g mājas makaroni
  • 80 g zemes rieksti (var izmantot sālītos)
  • 80 g rīvmaize
  • 2 ēd.k. 9% biezpiens
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • sāls un svaigi malti pipari
Valrieksti, lazdu rieksti, mandeles, ciedru rieksti un zemesrieksti - pavisam esot aptuveni 40 riekstu veidu. Šajā receptē izmantojiet savus iecienītākos riekstus, jo tie ēdienam piešķirs īpašo garšas noti. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Uz pannas olīveļļā apcep ķiploka daiviņas, pievieno rīvmaizi un, uz mazas uguns visu laiku maisot, turpina cept. Nepiededzināt!
Kad rīvmaize apbrūninājusies, pievienot sasmalcinātus riekstus un biezpienu. Pievieno novārītus makaronus un kārtīgi maisot uzsilda. Pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Pievienot komentāru

Pastas