Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Makaroni ar salami un pikanto siera mērci

Sastāvdaļas
  • 250g makaroni (tagliatelle, spageti vai citi)
  • 200ml saldais krējums
  • 200g salami desa
  • 150g rīvēts siers Parmezāns
  • 2 ķiploka daiviņas
  • olīveļļa
  • baziliks
  • čili pārslas
  • sāls
Desa, makaroni un siers - daudzu iemīļota maltīte. Taču šoreiz pagatavosim šo recepti tā, lai galarezultāts priecētu pat visprasīgāko gardēdi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Makaronus novārīt "al dente" (mazliet mazāk nekā norādīts uz iepakojuma), ūdeni notecināt.
2
Ķiploku daiviņas saspiest ar plato naža galu. Pannā uzkrasēt eļļu un apcept ķiplokus. Pievienot sagrieztu strēmelītēs desu un apgrauzdēt to. Desu izņemt, bet tajā pašā pannā ieliet saldo krējumu, pievienot lielāko daļu siera, čili pārslas un maisīt, līdz siers izkūst. Pašās beigās pievienot makaronus, apmaisīt.
3
Pasniedz makaronus ar apgrauzdētu salami desu, pārkaisot ar sieru un bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Pastas