Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
A bowl of homemade chili bean soup with meat, selective focus

Mežonīgā pupiņu zupa <br> <br>

Sastāvdaļas
  • mežacūkas kakls
  • 800g konservēti tomāti savā sulā
  • 500g pupiņas
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. kūpināta paprika
  • čili pārslas
  • kadiķogas
  • eļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Šī zupa viennozīmīgi patiks daudziem - gan tiem, kuriem garšo meža gaļa un pākšaugi, gan tiem, kuri labprāt bauda ko asāku. Iespējams, rodas jautājums par nosaukumu, bet pagatavojiet, nogaršojiet un visu sapratīsiet. :)

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pupiņas iemērkt uz nakti aukstā ūdenī.

No mežacūkas kakla izvāra buljonu, pievienojot kadiķogas un sāli. Kaklu izņemt no buljona, atdzesēt un atdalīt gaļu no kaula.
2
Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot kūpinātu papriku, čili pārslas pēc garšas un 1 kausu buljona un samaisa, lai veidojas viendabīga masa. Sautēt 5 min. Pievienot konservētus tomātus un sautēt vēl 5 min. Tomātu-sīpolu masu pārlikt katlā, pievienot pupiņas, atdalītu no kauliem gaļu un vārīt līdz pupiņas ir gatavas. Pēc garšas pievienot sāli un piparus.
3
Pasniedz karstu.

Pievienot komentāru

Zupas