Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Couscous salad with dried tomato, pepper and parsley, selective focus

Miežu putraimu salāti ar kaltētiem tomātiem

Sastāvdaļas
  • 1 tase miežu putraimu
  • 400g vistas filejas
  • 100g kaltētu tomātu
  • 1 liela paprika
  • 50g pētersīļu
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • eļļa no kaltētiem tomātiem
  • 2-3 ēd.k. baltā balzamiko etiķa
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Viens no cenas ziņā salīdzinoši lētiem ēdieniem, tomēr garšas ziņā tas mierīgi varētu tikt pielīdzināms kāda restorāna ēdienkartē iekļautajiem ēdieniem ! Lēti un garšīgi !

Pagatavošana 4 porcijas

1
Miežu putraimus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievienojot ūdenim sāli.
2
Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt palielos gabaliņos.
Tomātiem notecināt eļļu un sagriezt palielos gabaliņos.
Pannā uzkarsēt eļļu no tomātiem un apcept 2-3 minūtes ar plato naža galu saspiestus ķiplokus. Pievienot papriku un cept, līdz paprika ir mīksta. Pievienot kaltētus tomātus, apcept visu kopā vēl 2-3 minūtes un pievienot miežu putraimiem. Uz tās pašas pannas uzcept sagrieztu strēmelītēs vistas fileju, pievienojot pēc nepieciešamības eļļu no tomātiem.
3
Salātus samaisīt, pievienojot sāli, svaigi maltus piparus, smalki sakapātus pētersīļus un etiķi.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi