Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Milžu burgers

Sastāvdaļas
  • 700g maltā liellopu gaļa
  • 100g bekons
  • 100g sēnes
  • 1 sīpols
  • 40g siers Mozzarella
  • 50g labi kūstošs rīvēts siers
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sauja garšvielas
  • sāls, pipari
Šis burgers patiešām ir domāts Milžiem, jo parasts cilvēks diezvai šāda izmēra burgeru spēs pievarēt....Taču ja patiesi tevi nomocījis izsalkums, pagatavo to un mēģini uzvarēt! Receptē norādītās sastāvdaļas paredzētas divu milžu burgeru pagatavošanai. Video recepte šeit.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sēnes un sīpolus sagriež smalkāk. Pannā uzkrsē mazliet eļļas un apcpep sīpolus un sēnes.
2
Ķiplokus notīra un sagriež smalkāk. Maltai gaļai pievieno sev tīkamas garšvielas, ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus. Visu kārtīgi samaisa. No gaļas izveido divas kotletes. Kotletes vidū iespiež pudeli, apkārt tai izveido valnīti. Tad kotleti aptin ar bekona šķēlēm un pudeli uzmanīgi izņem. Katrā sagatavē ieliek sieru Mozzarella, apceptus dārzeņus un visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Burgera kotletes cep uzkarsētā grilā 25-30 min.
3
Maizītes apcep (abas pusītes), pārlej ar mērci un uzliek kotleti.

Pievienot komentāru

Grilam