Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Egg with salmon and black caviar, selective focus

Olas pildītas ar lasi

Sastāvdaļas
  • 8 olas
  • 100g mazsālīta laša
  • dilles
  • svaigi malti pipari
  • citrona sula pēc garšas
Šī nav tik daudz recepte, cik ideja olu pasniegšanai brokastīs. Šādi olas var pasniegt arī kā uzkodu svētku galdam.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Olas istabas temperatūrā pārliet ar karstu ūdeni un vārīt olas 7 min. Vārošu ūdeni noliet, pārliet olas ar aukstu ūdeni un atdzesēt.
2
Lasi sagriezt mazos kubiņos, pievienot smalki sakapātas dilles, pārkaisīt ar pipariem un pārliet ar citrona sulu. Olai nogriezt "cepurīti" un sakārot lasi. Dekorē ar ikriem.

Pievienot komentāru

Uzkodas