Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pankūkas ar biezpiena - apelsīnu pildījumu

Sastāvdaļas
  • 250g biezpiens
  • 180ml piens
  • 180ml ūdens
  • 1 gl milti
  • 3 olas
  • 100g sviests
  • 1 apelsīns
  • 3 ēd.k. brūnais cukurs
  • olīveļļa
  • 1/2 tējk. vaniļas cukrus
  • škipsniņa sāls
Šīs pankūkas nebūs plānas un caurspīdīgas. Tieši otrādi - tās sanāk salīdzinoši biezas. Mūsu gadījumā tas ir labi, jo tādās pankūkas viegli piepildīt un tās labāk turās kopā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sviestu izkausē. Olas ar dakšu vai putojamo slotiņu viegli uzputo, pievienojot šķipsniņu sāls. Olām pievieno 2 ēd.k. brūno cukuru, pielej pienu, pievieno miltus un turpina putot jau ar mikseri, lai neveidojas kunkuļi. Turpinot putot pievieno 1/4 tējk. vaniļas cukuru, sviestu un ūdeni. Gatavu mīklu uz 20 min. novieto ledusskapī.
2
Pa to laiku gatavo pildījumu. Uz smalkās rīves sarīvē apelsīna miziņu. Biezpienam pievieno 1/4 tējk. vaniļas cukura, 1 ēd.k. brūnā cukura, rīvētu miziņu un visu samaisa.
3
Pannu ieeļļo un kārtīgi uzkarsē. Izcep pankūkas, pa 1 min no katras puses. Gatavas pankūkas piepilda ar biezpiena masu, sarullē un cep līdz pankūkas kļūst zeltainas.
4
Pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm