Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pankūkas ar krabju gaļu

Sastāvdaļas
  • Pankūkām:
  • 60g kukurūzas ciete
  • 120ml vājpiens
  • 160g vājpiena biezpiens
  • 4 olas
  • 5 g cepmais pulvers
  • sāls
  • Pildījumam:
  • 250g krabju gaļa (konservēta)
  • 150g svaigais siers
  • 1 svaigs gurķis
  • svaigi zaļumi
  • sāls
Lai gan Latvijā viens no populārākajiem "jūras" produktiem ir krabju nūjiņas, veikalu plauktos nu ir atrodamas patiesi eksotiskas ēdmaņas. Piemēram, krabis. Krabju gaļa ir bagātīgs proteīnu avots un satur daudz vitamīnu un mikroelementu. Un iepriecinoša ziņa visiem gardēžiem, kuri rūpējas par savu svaru - krabju gaļa satur maz tauku un tā ir ļoooti garda!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Biezpienu sablendēt, lai nav graudiņu. Pievienot pārējās sastāvdaļas un sajaukt visu kopā. Pannu iesmērēt ar eļļu ( to labāk darīt ar silikona otiņu) un uzcept pankūkas.
2
Svaigo sieru sajaukt ar smalki sakapātiem zaļumiem. Uz dēlīša izklāt pankūku, uzsmērēt pa vidu visas pankūkas garumā sieru, piepildīt to ar krabju gaļu un gurķa strēmelīti. Satīt ruletē. Atkārtot ar pārējām pankūkām.
3
Pankūkas var pasniegt kā ruletes. Bet var sagriezt gabalos un pasniegt kā uzkodu svētkos.
4
Ideja-laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Uzkodas