Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta ar lāčpurniem

Sastāvdaļas
  • 300g spagetti
  • 300g lāčpurmi
  • 50ml konjaks
  • 100ml saldais krējums
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 50g Parmezāna siers
  • 1 ēd.k. sviests
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Šī ēdiena aromātā ir kas īpašs, aizraujošs un apetīti rosinošs. Nogaršojiet arī jūs!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sēnes kārtīgi noskalot zem tekoša ūdens. Pārlikt sēnes katlā un novārīt 2-3 ūdeņos pa 10 minūtēm. Jau novārītas sēnes sagriezt smalkāk. Pannā izkausēt sviestu, apcept tajā smalki sakapātu sīpolu un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sēnes, pieliet konjaku un sautēt 10 minūtes. Pievienot saldo krējumu, smalki sarīvētu sieru un 5 minūtes sautēt, kamēr siers būs izkusis. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.
2
Spagetti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nokāst, atstājot 3-4 ēdamkarotes mērcei. Spagetti kopā ar atlikto ūdeni sajaukt ar mērci.
3
Pasniegt nekavējoties, dekorējot ar Paremzāna plāsnītēm.

Pievienot komentāru

Pastas