Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta ar lasi un degvīnu

Sastāvdaļas
  • 200g tagliatelle makaronu
  • 100g laša filejas
  • 150 ml saldā krējuma
  • 1 sīpols
  • 100ml degvīna
  • 30g sviests
  • 1,5 ēd.k. tomātu pastas
  • dilles
  • sāls, pipari pēc garšas
Šī recepte ir klasisks savienojums - pasta, lasis un saldais krējums. Degvīns šim ēdienam piešķir asumiņu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu smalki-smalki sagriezt. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā sīpolus. Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi pannā pieliet degvīnu un iztvaicēt to. Pievienot pannas saturam lasi un cept vel minūtes 5-7, kamēr zivs sak mainīt krāsu. Pievienot saldo krējumu, tomātu pastu, samazināt uguni un karsēt mērci vel 5 min. Pieaugušiem var vēl 50ml degvīna pievienot kopā ar saldo krējumu. Pēc garšas pievienot sāli, piparus un smalki sakapātas dilles.
2
Makaronus novārīt sālsūdenī līdz "al dente" konsistencei un makaronus nokāst. Pievienot makaronus mērcei, sajaukt un pasniegt.

Pievienot komentāru

Pastas