Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pasta with pesto, mozzarella and tomato, selective focus

Pasta ar mocarellu, tomātiem un pesto

Sastāvdaļas
  • 400g mājas makaroni ar melniem pipariem
  • 100g Mozzarella siers
  • 125g kiršu tomātiņi
  • pesto
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • sāls
Itāļu virtuve - vai šis apzīmējums pēc gadiem pieciem vēl maz būs? Noteikti! Itāļu virtuve, lai arī iedzīvojusies visā pasaulē, tomēr tai piemīt raksturīgais šarms un īpašais aromētu, garšu kopums. Piedāvājam vēl vienu klasisku Itāļu virtuves recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tomātus sagriezt uz pusēm. Makaronus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, atstājot mazliet mērcei. Makaronus kopā ar ūdeni pārlikt atpakaļ katlā. Pievienot pēc garšas pesto un sāli, citrona sulu un samaisīt.
2
Makaronus kārto šķīvjos. Izdekorē ar sagrieztiem tomātiem un mocarellu. Ja siera bumbiņas ir mazas, tad var likt veselas. Ja siera bumba ir liela, to sagriež ripiņās vai vienkārši saplūkā ar rokām.
3
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Pastas