piektdiena, 26. aprīlis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta ar siera mērci un tomātiem

Sastāvdaļas
  • 250g pasta
  • 150g svaigais siers
  • 150g kiršu tomātiņi
  • zaļumi pēc izvēles - dilles, baziliks, pētersīļi
  • sāls
Ja esiet pastas cienītājs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Svaigais siers piešķir ēdienam īpaši maigu toni, turklāt zaļumi un tomātiņi padara pastas garšu svaigu un nedaudz pikantu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.
2
Sieru sajaukt ar sasmalcinātiem zaļumiem.
3
Pastu novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet pietaupot mazliet mērcei. Pievienot sieru ar zaļumiem un apmaisīt kamēr siers izkūst. Pievienot tomātus un pasniegt.

Pievienot komentāru

Pastas