Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasta ar siera-spinātu mērci

Sastāvdaļas
  • 200g "Siera gabaliņš" ar sēkliņām
  • 200g spināti
  • 100g pasta
  • 100g krējums
  • 1/2 sīpols
  • 1/2 citrons
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari
Spināti ir vitamīnu bumba! Tie satur - B2, B6, E, K, PP, P, A un C vitamīnus. Apēdot 50 g svaigu spinātu, mēs organismam dodam vai pusi no C vitamīna daudzuma, kas mums ikdienā nepieciešams.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pastu novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet atstājot mazliet mērcei.
2
Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Mērces katlā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot krējumu, 1/2 gl ūdens un sautēt apm. 5 min. Pievienot sarīvētu sieru, atstājot mazliet dekorēšanai un rīvētu citrona miziņu. Visu laiku maisot karsēt, kamēr siers izkūst. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Pašās beigās pievienot spinātus, apmaisīt.
3
Mērcei pievienot makaronus, apmaisīt un pasniegt pārkaisot ar rīvētu sieru un rīvētu citrona miziņu.

Pievienot komentāru

Pastas