Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pasta pildīta ar rikotu un marinētiem ķirbjiem

Sastāvdaļas
  • 300g pasta
  • 200g marinēti ķirbji
  • 200g rikota ( ricotta)
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • saldais krējums
  • rīvēts Parmezāns
  • sāls
Šī, protams, var būt arī ikdienas maltīte. Tomēr tematiski esam iecerējuši jums piedavāt dažādas receptes Helovīnu svinību galdam. Svētku taču nevar būt par daudz, vai ne?!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pastu novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, neizvārot līdz galam aptuveni 2-3 min. Ūdeni notecināt, pastu atdzesēt.
2
Pagatavot pildījumu. Priekš tam bļodā sajaukt rikotu, izspiestus caur ķiplokspiedi ķiplokus un marinētus ķirbjus. Ķirbjus var sarīvēt arī uz smalkās rīves. Pievienot pēc garšas sāli un ar šo pildījumu piepildīt pastu.
3
Karstumiztrīgā formā ieliet 2-3 mm biezā slānī saldo krējumu. Sakārtot tajā pildītu pastu, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī apmēram 10-12 min.

Pievienot komentāru

Pastas