Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Persiku sorbets

Sastāvdaļas
  • 8 persiki
  • 100g pūdercukus
  • 150ml saldais krējums
  • 1 citrons
Sorbetu tradicionāli gatavo no augļu sulām, svaigiem augļiem un ogām sīrupiem, želejām, ievārījumiem. Sorbets ir ļoti atsvaidzinošs un veldzējošs. Pagatavojiet un baudiet arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Persikiem iegriezt krusteniski mizu, pārliet ar vārošu ūdeni, ļaut pāris minūtes pastāvēt un nomizot. Persikus sagriezt uz pusēm, izņemt kauliņus. Sagatavotus periskus sablendēt. Pievienot pūdercukuru, citrona sulu un rīvētu miziņu. Pievienot saldo krējumu un vēlreiz sablendēt.
2
Masu pārliet plastikāta konteinerā un novietot saldētavā uz 3-4 stundām. Katras 15-20 minūtes sorbetu apmaisīt.

Pievienot komentāru

Deserti