Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikantais burgers ar grilētu vistu "Pirmais skūpsts"

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 4 hotdogu maizītes
  • 1/2 garais gurķis
  • 1 burkāns
  • 1 sarkans čili pipars
  • 1/4 gl. majonēze
  • 4 ēd.k. saldā čili mērce
  • 2 ēd.k. eļļa
  • 2 ēd.k. laima sula
  • 1 ēd.k. zivju mērce
  • 1 ēd.k. sojas mērce
  • svaigs koriandrs
Ieintriģēja nosaukums? Viss ļoti vienkārši, lai arī sviestmaizes un burgerus jūs baudīsiet ne reizi vien, šī pikantā tikšanās atmiņā paliks uz mūžu. Gluži kā pirmais skūpsts...

Pagatavošana 4 porcijas

1
1. Ar asu nazi filejas sagriezt gareniski uz pusēm un atvērt kā grāmatu. Pārlikt bļodā, pievienot sojas mērci, 1 ēd.k. eļļas, 2 ēd.k. čili mērci, samaisīt un atstāt marinēties uz 30 min.
2
2. Vistas filejas cept uz grila no abām pusēm, kamēr tās ir gatavas. Ļaut atpūsties 10 min. un tad sagriezt šķēlītēs.
3
3. Pagatavot mērci. Atlikušo čili mērci, eļļu, laima sulu un zivju mērci sajauc bļodā. Gurķi, piparu un burkānu sagriezt plānās strēmelītēs, kā korejas burkānus.
4
4. Maizītes pārgriezt uz pusēm un iesmērēt ar majonēzi. Maizes piepilda ar vistu un dārzeņiem. Pārlej ar pagatavoto mērci un dekorē ar koriandra zaļumiem.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči