Pikantās maizītes ar mīdijām
Sastāvdaļas
- 200g saldētas mīdijas
- 6 tomāti
- 1 čili
- 3 ķiploka daiviņas
- 7 ēd.k. olīveļļas
- 100g spināti vai rukola
- 6 maizes šķēles
Ir sagadījies tā, ka mīdijas ledusskapī skumst? Tu nezini ko ar tām iesākt?Pagatavo lielisku uzkodu!
Pagatavošana 6 porcijas
1
Marinādei ķiploku daiviņas smalki
sakapā. Čili piparu sagriež uz pusēm, iztīra
sēkliņas un sasmalcina. Visu sajauc ar eļļu
un pārlej pāri atlaidinātām mīdijām. Atstāj
mīdijas marinādē uz 2 stundām. Pēc tam mīdijas izņem no marinādes un ātri apcep. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
2
Tomātus sagriež šķēlītēs.
Tostermaizes apgrauzdē.
Uz katras maizes šķēles kārto spinātu lapiņas, tomātus un apceptas mīdijas.
Uz katras maizes šķēles kārto spinātu lapiņas, tomātus un apceptas mīdijas.