Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Sastāvdaļas
  • 300g cūkgaļas fileja
  • 80g olu nūdeles
  • 100g cukurzirnīši pākstīs
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 laims
  • 1 ēd.k. sojas mērce
  • 1 ēd.k. saldā čili mērce
  • 1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles
  • 1 ēd.k. sezama sēkliņas
  • 1 čili pāksts
  • piparmētras lapiņas
  • bazilika lapiņas
Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz "Jūs"? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2
Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.
3
Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni