Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju
Sastāvdaļas
- 300g cūkgaļas fileja
- 80g olu nūdeles
- 100g cukurzirnīši pākstīs
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 1 laims
- 1 ēd.k. sojas mērce
- 1 ēd.k. saldā čili mērce
- 1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles
- 1 ēd.k. sezama sēkliņas
- 1 čili pāksts
- piparmētras lapiņas
- bazilika lapiņas
Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz "Jūs"? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2
Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt.
Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās.
Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.
3
Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.