Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantie teļa gaļas salāti ar dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 500g vārīta liellopa vai teļa gaļas fileja
  • 3 burkāni
  • 1/2 liela selerijas sakne
  • 1 biete
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. cukurs
  • olīveļļa
  • kinza
  • pētersīļi
  • 1 ēd.k. zivju mērce
  • 2 ēd.k. saldā čili mērce
  • 1/2 laima sula
  • 1 čili pipars
  • sāls, pipari
Šie salāti patīkami pārsteigs pat pieredzējušu gardēdi. Izmēģiniet vienkārši pagatavojamo salātu recepti arī jūs!

Pagatavošana

1
Dārzeņus notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelēs, pārlikt bļodā, pārkaisīt ar cukuru un sāli un ar rokām saspaidīt. Atlikt uz 10 min.
2
Gaļu sagriezt pēc iespējas plānākas šķēlītēs un sajaukt ar dārzeņiem.
3
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot čili mērci, zivju mērci un laima sulu. Mērci atdzesēt un pievienot dārzeņiem.
4
Smalki sakapātus kinzu un pētersīļus pievienot salātiem. Pievienot arī sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
5
Pasniedzot dekorē ar šķēlītēs sagrieztu čili piparu.

Pievienot komentāru

Salāti