Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pīrādziņi ar zivs pildījumu pēc Tunisijas motīviem

Sastāvdaļas
  • 4 plāksnes kārtainās bezrauga mīklas
  • 300g kūpināta asara gaļas
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 sīpols
  • pētersīļi
  • paipalu olas
  • sāls, pipari pēc garšas
Pīrādziņi pēc Tunisijas virtuves motīviem.Šos pīrādziņus Tunisijā sauc par brikiem. Mīklu gatavo no ļoti smalkas mannas, ilgi un kārtīgi izmīca un tad plāni-plāni izrullē un beigās fritē. Šo dīvaino mīklu varot aizstāt ar filo mīklu vai arī ar kārtaino mīklu. Pildījumam izmanto tunci, kaperus, jēlas olas un pētersīļus.Garšīgi !

Pagatavošana

1
Sīpolu smalki sagriezt. Gurķus sagriezt kubiņos. Pētersīļus sakapāt. Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept tajā sīpolu līdz tie ir caurspīdīgi. Pašās beigās pievienot pētersīļus un kopā pāris minūtes pasautēt. Kūpinātu asari sīki sakapāt, pievienot gurķus, sīpolu masu, sāli, piparus pēc garšas un kārtīgi sajaukt.
2
Mīklu plāni izrullēt, sagriezt kvadrātos un un katra kvadrāta uzlikt pa vienai ēdamkarotei pildījuma. Dažiem pa vidu ielikt pa vienai vārītai paipalu olai. Izveidot pīrādziņus, salikt uz cepešpannas, apsmērēt ar sakultu olu un cept cepeškrāsnī līdz brūnai garoziņai.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi