Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pīrāgs ar šķiņķi, lokiem un biezpienu

Sastāvdaļas
  • Mīklai:
  • 100g milti
  • 100g auksts sviests
  • 100g biezpiens 9%
  • 1 olas dzeltenums
  • šķipsniņa sāls
  • PIldījumam:
  • 150g biezpiens 9%
  • 150g sagriezts šķiņķis
  • 1 olas baltums
  • zaļie loki
  • garšvielas
  • sāls
Mieru, tikai mieru. Visas sastāvdaļas lieliski sader kopā, tās papildina viena otru. Iespējams tās nav baudītas pīrāgā, bet tagad pamēģiniet. Pīrāgs garšo lieliski!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Biezpienam pievienot sagrieztu mazākos gabalos sviestu. Pievienot miltus, sāli un saberzt līdz veidojas drupačas. Pievienot olas dzeltenumu un iemīcīt mīklu. Mīklu ietīt pārtikas plēvē un novietot ledusskapī uz 1 stundu.
2
Cepamās formas iesmērēt ar sviestu. Mīklu sadalīt četrās daļās. Ar pirkstu palīdzību mīklu izklāt pa formu.
3
Pildījumam biezpienu sajaukt ar olas baltumu, pievienot pēc garšas sāli un garšvielas. Pīrāgus piepildīt ar sagrieztu šķiņķi, sagrieztiem zaļiem lokiem un pa virsu uzsmērēt biezpiena masu.
4
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 30 min.
5
Avots-maria-kitchen.livejournal.com

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi