Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Putnu salāti

Sastāvdaļas
  • 1 tvaicēts cālis
  • 2 marinēti gurķi
  • 200g vārīti kartupeļi
  • 100g zaļie zirnīši
  • 1 maza galviņa novārītu ziedkāpsotu
  • 400g turku jogurts
  • sinepes
  • sāls
Pats nosaukums jau izsaka visu, salāti ar putnu gaļu. Vienīgā piebilde, recepte aizgūta no šī gadsimta sākumā izdotās vācu pavārgrāmatas Geflügelgerichte un receptes oriģinālā tiekam aicināti salātu pagatavošanā izmantot fazānu. Mēs pagatavojām salātus izmantojot cāļa gaļu un droši varam aicināt jūs sekot mūsu piemēram.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Putna gaļu atdalīt no kauliem, sagriezt garenās stremelītēs. Tāpat sagriezt kartupeļus un gurķus. Puķkāpostus sadala rozītēs. Jogurtam pieliek nedaudz sāls un sinepes, samaisa. Pieliek gaļu, kartupeļus, gurķus, zirnīšus un puķkāpostus un visu viegli samaisa.
2
Sakārto salātu traukā, dekorē ar gurķu vēdeklīšiem vai tūtiņām un svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti