Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravioli ar vistas gaļu Mozzarellas siera mērcē

Sastāvdaļas
  • 300g ravioli ar vistas gaļu
  • Mērcei:
  • 200g saldais krējums
  • 100g piens
  • 1 Mozzarellas bumba
  • 50g kausēts siers
  • svaigas salātu lapas
  • Parmezāns pasniegšanai
  • sāls
Klasikskais itāļu virtuves perosnāžs - ravioli. Pievienojiet vēl pāris kulinārās Itālijas elementus Mozzarellas sieru un Parmezānu un mūsu pašu kausēto sieru un saņemsiet ļoti garšīgu ēdienu. Turklāt, ātri pagatavojamu!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Saldo krējumu un pienu pārlej katliņā un uzkrsē. Pievieno kausētu sieru un ar rokām sadalītu Mocarellas sieru. Vāra uz lēnas uguns nepārtraukti, kamēr siers izkūst un masa kļūst viendabīga. Pēc garšas pievieno sāli un saplūkātas salātu lapas.
2
Ravioli novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pagatavoto mērci pārlej pāri novārītiem ravioli un pārkaisa ar Parmezānu.
3
Avots- E.Bērziņš "Vairāk saules"

Pievienot komentāru

Pastas