Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Rudens zupa 2

Sastāvdaļas
  • vistas fileja
  • kabači
  • baklažāni
  • sīpoli
  • tomāti
  • burkāni
  • kartupeļi
  • ķiploki
  • sāls pēc garšas
  • garšaugi
Vīramāte saka, ka tas ir drīzāk sautējums, nevis zupa. Bet man garšo tādas, kur daudz biezumu un maz šķidruma! Var jau nosaukt, kā gribas - mazāk garšīgs šis ēdiens no tā nebūs!

Pagatavošana

1
Uz pannas apcep sasmalcinātus dārzeņus. Griešanas veids, tāpat kā daudzums - jūsu ziņā. Vienīgais - ķiplokus arī apcept! Un tad salikt katliņā, pārliet ar ūdeni un vārīt līdz mīksti.
2
Tad pievieno sāli un garšaugus. Es parasti lieku dilles, baziliku, oregano, arī kādu svaigi spiestu ķiploka daiviņu! Arī gaļu es lieku tikai tagad - parasti strēmelītēs sagrieztas un apceptas.

Skatīt visus komentārus

Zupas