Rudens zupa 2
Sastāvdaļas
- vistas fileja
- kabači
- baklažāni
- sīpoli
- tomāti
- burkāni
- kartupeļi
- ķiploki
- sāls pēc garšas
- garšaugi
Vīramāte saka, ka tas ir drīzāk sautējums, nevis zupa. Bet man garšo tādas, kur daudz biezumu un maz šķidruma! Var jau nosaukt, kā gribas - mazāk garšīgs šis ēdiens no tā nebūs!
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep sasmalcinātus dārzeņus.
Griešanas veids, tāpat kā daudzums - jūsu ziņā.
Vienīgais - ķiplokus arī apcept! Un tad salikt
katliņā, pārliet ar ūdeni un vārīt līdz mīksti.
2
Tad pievieno sāli un garšaugus.
Es parasti lieku dilles, baziliku, oregano,
arī kādu svaigi spiestu ķiploka daiviņu! Arī gaļu es lieku tikai tagad - parasti strēmelītēs sagrieztas un apceptas.
2 komentāri