Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruletes ar mazsālītu lasi

Sastāvdaļas
  • 100g mazsālīts lasis vai forele (sagriezts)
  • 10-12 krispi
  • 300g mīksts vājpiena biezpiens
  • 100g marinēti gurķi
  • 2-3 ēd.k. krējums
  • sāls
Lasis - laikam bez šīs zivs neiztiek nevienas daudzmaz nozīmīgu svinību ēdienkartē. Laša gaļa ir bagātīgs A un D vitamīnu avots. Tā ir bagāta ar Omega 3 taukskābēm, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs. Lasi var pagatavot dažādos veidos un šeit viens no tiem.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Pagatavot pildījumu. Biezpienu, krējumu un gurķus sablendēt kopā. Pievienot pēc garšas sāli. Ar šo masu apsmērēt krispus, apsegt ar plēvi un novietot ledusskapī vismaz uz pāris stundām (var uz nakti). Pa šo laiku krispi klūs mīksti un varēs tos satīt.
2
Uz mīkstinātajiem krispiem uzliek šķelīti zivs un satin ruletē. Katru ruleti pārgriež uz pusēm un sastirpina ar dekoratīviem irbulīšiem.
3
Avots-laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Ziemassvētku receptes