Salāti ar cepeti un granātābolu
Sastāvdaļas
- 150g cūkgaļas vai liellopa cepetis
- 100g vārītas bietes
- 100g siers "Holandes"
- 100g krējums
- 2 cieti vārītas olas
- sauja granātābola sēklu
- 1 tējk. sinepes
- sāls
Granātābols — viens no visveselīgākajiem augļiem uz Zemes. Tas ir pazīstams kopš seniem laikiem. Granātābols ir pieminēts pat Bībelē. Iespējams, arī īpašās garšas dēļ. Šajā salātu receptē tas iederas lieliski. Pamēģiniet!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Gaļu sagriezt kubiņos. Sieru, olas un bietes sarīvēt uz dārzeņu rīves katru atsevišķi. Krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Porcijas glāzes pilda slāņos - gaļu, olas, sieru, bietes. Pārlej ar mērci un dekorē ar granātābolu sēkliņām.