Salāti ar ceptiem bumbieriem un Fetu
Sastāvdaļas
- 2 lieli cieti bumbieri
- 200g siera Feta
- 100g salātlapas
- 50g riekstu
- 1 ēd. k. citronu sulas
-  
- Mērcei:
- 3 ēd.k. olīveļļas
- 1 ēd.k. vīna etiķa
- sāls, pipari pēc garšas
Siers ar bumbieriem nu jau ir salātu klasika. Un, ja tam visam pievienojas vel riekstiņi un jaunas salātlapiņas - izcili salāti ir gatavi!
Pagatavošana 2 porcijas
1
Uzkarsējiet grillpannu vai grillu. Sagriezt
bumbierus četrās daļās, iztīrīt sēkliņas un
sagriezt šķēlītēs. Apcept uz pannas vai uz
grilla pa 2-3 min no katras puses. Bumbierus apslacīt ar citrona sulu.
2
Riekstiņus viegli apgrauzdē pannā un uzreiz
sakārto šķīvī.
3
Salātlapas nomazgāt, apžāvēt, sakārtot šķīvī
un pārliet ar mērci. Pievienot sāli un piparus pēc garšas.
4
PA virsu salātlapām sakārtot bumbierus, sadrupināt sieru un pārkaisīt ar riekstiņiem. Pasniegt nekavējoties.