Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Fresh salad with pear and goat cheese. Selective focus

Salāti ar ceptiem bumbieriem un Fetu

Sastāvdaļas
  • 2 lieli cieti bumbieri
  • 200g siera Feta
  • 100g salātlapas
  • 50g riekstu
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • &nbsp
  • Mērcei:
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • 1 ēd.k. vīna etiķa
  • sāls, pipari pēc garšas
Siers ar bumbieriem nu jau ir salātu klasika. Un, ja tam visam pievienojas vel riekstiņi un jaunas salātlapiņas - izcili salāti ir gatavi!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Uzkarsējiet grillpannu vai grillu. Sagriezt bumbierus četrās daļās, iztīrīt sēkliņas un sagriezt šķēlītēs. Apcept uz pannas vai uz grilla pa 2-3 min no katras puses. Bumbierus apslacīt ar citrona sulu.
2
Riekstiņus viegli apgrauzdē pannā un uzreiz sakārto šķīvī.
3
Salātlapas nomazgāt, apžāvēt, sakārtot šķīvī un pārliet ar mērci. Pievienot sāli un piparus pēc garšas.
4
PA virsu salātlapām sakārtot bumbierus, sadrupināt sieru un pārkaisīt ar riekstiņiem. Pasniegt nekavējoties.

Pievienot komentāru

Salāti