Salāti ar Fetaki sieru, svaigiem lakšiem un olām
Sastāvdaļas
- 200g Romiešu salāti
- 300g svaigs gurķis
- 5 vārītas olas
- 250g Fetaki siers
- Mērcei:
- 200g krējums
- 2 ēd.k. Franču sinepes
- 1 bunt. lakši
- sāls
Daudzas saimnieces ir iecienījušas sieru "Fetaki" un katrai ir kāda no iecienītākajām receptēm, kurā izmanto tieši šo sieru. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu recepti. Lai labi garšo!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Salātus ar rokām saplūkāt smalkākos gabalos. Olas un gurķus sagriezt šķēītēs. Sieru sadrupinār ar dakšu. Lielā salātbļodā pārlikt salātus, gurķus un sieru. Viegli apmaisīt, pievienot olas.
2
Pagatavot mērci. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sasmalcinātiem lakšiem. Kad lakšu sezona beigsies, var izmantot zaļos lokus. Pievienot pēc garšas sāli.
3
Salātus pasniedz pārlejot ar mērci.