Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Salāti ar grilētu vistas fileju

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas (apm. 400g)
  • 300g pākšu pupiņas
  • 300g konservēta kukurūza
  • 1 paprika
  • 150g krējums 15%
  • kinza
  • pētersīļi
  • 2 ēd.k.kūpināta paprika
  • 1/2 tējk. čili
  • 1/2 tējk. kaltēts oregano
  • 1 tējk. sumah
  • 1/2 tējk. kumīns
  • sāls, pipari
Vistas fileju rekomendējam iegādāties no zināmas saimniecības. Tāpēc, iesakām iepirkties Rīgas Centrāltirgū.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Visas sausās garšvielas sajauc kopā. Filejas ierīvē ar garšvielu maisījumu. Grilu uzkarsē un cep uz grila vai gril pannā, līdz vistas filejas ir gatavas.
2
Ja pupiņas ir svaigas, tad tās noblanšē. Papriku sagriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež mazākos gabalos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep 3-4 min visus dārzeņus - pupiņas, papriku un kukurūzu.
3
Mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem un kinzu, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
4
Porcijas šķīvjos kārto dārzēnus, pa virsu sagrieztu fileju un pārlej ar mērci/

Pievienot komentāru

Grilam