Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salāti ar teļa gaļu un tomātu - ķiploku mērci

Sastāvdaļas
  • 500g vārīta teļa gaļa
  • 200g kiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļie salāti
  • baziliks
  • 4 ēdk. olīveļļa
  • 2 ēdk. Balzamiko
  • sāls, pipari
Jo treknāka gaļa, jo mazāk tā satur olbaltumvielu. Tāpēc uzturā jācenšas izmantot liesa gaļa. Piedāvājam vēl vienu liesas gaļas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sagriezt šķēlītēs. Tomātiņus sagriezt 4-6 daļās. Bazilika lapiņas smalki sagriezt. Ķiplokus smalki sakapāt. Sajaukt bļodā tomātus, ķiplokus un baziliku. Pievienot olīveļļu, balzamiko, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
2
Uz šķīvja kārto salātlapas, pa virsu izkārto gaļu, ķiršu tomātus un visu pārlej ar pašu gatavotu tomātu mērci.
3
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

Pievienot komentāru

Salāti