Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Milk dessert with raspberry and blackberry. Selective focus

Saldētais jogurta deserts ar ogām

Sastāvdaļas
  • 500ml turku/grieķu jogurts
  • 100 ogas (kazenes, avenes)
  • 100ml aveņu sīrups
  • 3 ēd.k. pūdercukurs
  • 4 ēd.k. želatīns
Ogās esošās vielas stiprina imūnsistēmu. Vasara ir īstais laiks, lai uzkrātu minerālvielas un vitamīnus nākamajai sezonai. Tāpēc piedāvājam vēl vienu noderīgu un ļoti gardu ogu izmantošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Želatīnu pārliet ar 50ml ūdens un uzbriedināt. Zelatīnu izkausēt. Izkausētu želatīnu sajaukt ar jogurtu, pūdercukuru un 3 ēd.k. sīrupa. Saliet glāzītēs un novietot ledusskapī, līdz deserts ir pilnībā sastindzis.
2
Pirms pasniegšanas desertam pārliet slāni ar sīrupu un dekorēt ar ogām.

Pievienot komentāru

Deserti