Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

Sastāvdaļas
  • 250g kārtaina bezrauga mīkla
  • 100g rīvēts Parmezāns
  • 100g vītināta gaļa
  • baziliks
Vītināta gaļa ir īstā delikatese tiem, kas vēlas nogaršot ko īpašu. Un arī tās baudišanas veidi aprobežojas tikai ar konkrētā gardēža fantāziju. Šajā receptē vītinātā gaļa ir viena no sastāvdaļām, tomēr ļoti nozīmīga. Pagatavojiet un nobaudiet šos cepumiņus arī jūs!

Pagatavošana

1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Mīklu izrullē, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāj visas mīklas platumā, pārkaisa ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullē trubiņā un ar asu nazi sagriež apm. 1 cm biezās šķēlēs.
2
Cepumus kārto uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cep cepeškrāsnī apm. 20 min.
3
Cepumus atdzesē un pasniedz.

Pievienot komentāru

Konditoreja