Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seleriju salāti ar āboliem un lazdu riekstiem

Sastāvdaļas
  • 400g notīrīta selerijas sakne
  • 400g āboli
  • 200g auksti kūpināta desa
  • 100g lazdu rieksti
  • 200g laba majonēze
  • sāls, pipari
Šī recepte atspoguļo "Mūsdienu Latviskās" garšas meklējumus. Recepte - Raimonds Zommers "ZOMMERS.Mūsdienu latviskā virtuve"

Pagatavošana 4 porcijas

1
Desu sagriež plānās šķēlītēs. Lazdu riekstus apcep pannā bez taukvielām, noberž miziņu (ja nepieciešams) un riekstus sakapā.
2
Notīrītas selerijas un ābolu sagriež garos salmiņos un ieber bļodā. Pievieno majonēzi, sasmalcinātus riekstus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisa.
3
Porcijas traukos liek saliek salātus un virsū kārto desas šķēlītes.

Pievienot komentāru

Salāti