Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sendvičs ar ceptiem zaļiem tomātiem

Sastāvdaļas
  • 2 hamburgera maizītes
  • 100g siers
  • 1 liels zaļš tomāts
  • 1 liela ola
  • 2 ēd.k. tomātu mērce ar čili
  • 1 ķiploka daiviņa
  • rīvmaize
  • eļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Visā pasaulē dienas laikā tiek apēsti vairāk nekā 9 miljonus maizes klaipu! No šāda maizes daudzuma var pagatavot apmēram 90.000.000 sviestmaižu! Ko likt iekšā? Nekādu problēmu! Šoreiz - ceptus zaļos tomātus!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Olu sakult ar dakšiņu, piparus un smalki sakapātu ķiploku. Atsevišķa traukā iebērt rīvmaizi.

Tomātu sagriezt pabiezās šķēlēs. Katru tomāta šķēli iemērkt sakultā olā, rīvmaizē, tad vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Pannā uzkrsēt eļļu un apcept tajā tomātu šķēles 1-2 minūtes no katras puses, līdz veidojās zeltaini-brūna garoziņa. Tomātus pārlikt uz papīra dvielīšiem un pārkaisīt ar sāli.
2
Maiziītes griež uz pusēm. Uz apakšējās daļas liek siera šķēles, pa virsu ceptu tomātu šķēles un tomātu mērci. Apsedz ar otru maizītes daļu.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči