Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sendvičs ar gaļas bumbiņām

Sastāvdaļas
  • 1 garā bagete
  • 16 gaļas bumbiņas
  • 100g salātlapas
  • 100g siers
  • Mērcei:
  • 1 sīpols
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējk. čili pārslas
  • 400g konservēti tomāti savā sulā
  • 1/4 gl. Kalamta olīvas
  • 1 ēd.k. kaperi
  • sāls, pipari
Lileiska recepte, ar kuras pagatavošanu tiks galā pat iesācējs. Taču ikviens zin, viss ģeniālais slēpjas vienkāršībā. Pagatavojiet!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pagatavot mērci. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot ķiplokus un sasmalcinātus tomātus un sautēt vēl 5 min. Pievienot čili pārslas, smalki sakapātas olīvas un kaperus un sautēt vēl pāris minūtes. Visbeidzot pievienot galas bumbiņas un sautēt vēl 5 min.
2
Bageti sagriezt četrās vienādās daļās un tad katru daļu vēlreiz gareniski uz pusēm. Piepildīt maizītes ar tomātu mērci un gaļas bumbiņām, salātu lapām un sieru. Apsegt ar otru bagetes daļu.
3
Lai labi garšo!

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči