Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siers ar sicīlijas pesto

Sastāvdaļas
  • siers ar kaltētiem tomātiem
  • 100g baziliks
  • 2 tomāti
  • 20g selerijas lapas
  • 10g pētersīļi
  • olīveļļa
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls, svaigi malti pipari
Sicīliešu virtuve tiek uzskatīta par vienu no senākajām un daudzpusīgākajām virtuvēm pasaulē. Arī Latviešu siera siešanas māka ir mērāma gadsimtiem. Tad nu apvienojot šīs abas virtuves rodas gards iepriecinājums gardēžiem.

Pagatavošana

1
Baziliku, pētersīļus un selerijas lapas smalki sakapāt vai saberzt piestā ar sāli. Pievienot smalki sakapātus ķiplokus un tomātus, pieliet olīveļļu. Pēc garšas pievienot sāli.
2
Uz šķīvja sakārtot sagrieztu šķelēs sieru un pārliet ar pagatavoto mērci.

Pievienot komentāru

Uzkodas