OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siļķu pastēte ar āboliem

Sastāvdaļas
  • 2 siļķu filejas
  • 1 skābs ābols
  • 1 šalotes sīpols
  • 2-3 ēd.k. grieķu/turku jogurts
  • 1 cieti novārīta ola
  • citrona sula
  • dilles
Siļķe ir lielisks vitamīnu A, D un B12 avots. Turklāt tā ir bagāta ar vērtīgajām omega3 taukskābēm. Siļķe lietojama svaiga, kūpināta un marinēta. Un ko tikai no šīs mazās zivteles nevar pagatavot, piedāvājam vēl vienu recepti.

Pagatavošana

1
Siļķu fileju sagriezt. Abolu notīrīt un izgriezt serdi. Sīpolu un olu notīrīt. Ābolu, siļķes filejas gabalus, sīpolus, olu sablendēt. Pievienot jogurtu, pēc garšas citrona sulu, smalki sakapātas dilles.
2
Pasniedz ar grauzdiņiem vai tostmaizēm.

Pievienot komentāru

Uzkodas