Siltie kartupeļu salāti ar bekonu
Sastāvdaļas
- 2 vārīti kartupeļi
- 2 bekona šķēles
- 1 sīpols
- 50g kamamabēra siera
- 5 ēd.k. saldā krējuma
- 1 ēd.k. franču sinepes
- eļļa cepšanai
Šis receptes sāls ir mīkstā siera un kraukšķīgā bekona salikumā. P.s. Sieru var izvēlēties atbilstoši savai gaumei.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Kartupeļus sagriez šķēlēs un apcep uzkarsēta eļļā līdz zeltītai krāsai. Bekonu apcep līdz tas kļūst kraukšķīgs.
2
Sīpolus nomizo, sagriez plānās šķēlītēs. Kamambēra sieru sagriez kubiņos. Eļļu uzkarsē un apcept tajā sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot saldo krējumu, sinepes, sieru, apmaisīt un uzreiz izslēgt.
3
Uz šķīvja sakārto kartupeļu šķēlītes, pa virsu uzliec sīpolus ar sieru. Apsedz to visu ar bekonu un pasniedz nekavējoties.