Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Siltie sēņu salāti ar spinātiem

Sastāvdaļas
  • 300 g spinātu lapas
  • 400 g svaigas sēnes
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1/2 glāze rīvēta Parmas siera
  • sāls, pipari
Publicējam recepti, kura mūs uzrunājusi, apskatot blogeru piedāvājumu. Šoreiz recepte no solomajai.blogspot.com

Pagatavošana 2 porcijas

1
Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztas sēnes un sasmalcinātu ķiploku, apcep, līdz no sēnēm sāk izdalīties šķidrums. Tad pievieno spinātus un maisot uz lēnas uguns sautē 4-5 minūtes vai līdz spināti ir mīksti, bet saglabā koši zaļo krāsu. Pieber sāli, piparus, vēlreiz visu samaisa.
2
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu sieru. Pasniedz siltu ar grauzdētu maizi.
3
Veiktās izmaiņas. Mēs spinātus pievienojām pašās beigās un tikai iecilājām spinātus, jo spināti ļoti ātri gatavojas - apm. 1 min. parmezāna vietā pievienojām rīvējamo zaļo sieru. Un pašām sēnēm (pēc pagaršošanas) pievienojām Balzamiko un čili mērci, jo bez šīm mērcēm senes garšoja pliekani. Bet tas protams tikai mūsu subjektīvais viedoklis.

Pievienot komentāru

Salāti