Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sīpolu gredzeni alus mīklā

Sastāvdaļas
  • 1gl gaišais alus
  • 2 lieli sīpoli
  • 1gl milti
  • 2gl rīvmaize
  • 1gl piens
  • 2 ēd.k. kartupeļu ciete
  • 1 tējk. cepamais pulvers
  • 1 tējk. brūnais cukurs
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai
Labs un kvalitatīvs alus var kalpot ne tikai ierastajā, dzēriena veidā, bet arī kā papildinājums vai pat galvenā sastāvdaļa kādā no receptēm. Izmēģiniet šo sīpolu gredzenu recepti arī jūs!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Sīpolu notīra, sagriež pabiezās ripiņās. Sīpolu ripiņas sadala gredzenos, pārliek bļodā, pārlej ar pienu un novieto ledusskapī uz 1 st.
2
Vienā bļodā sajauc miltus, kartupeļu cieti, alu un brūno cukuru. Citā bļodā rīvmaizi samaisa ar sāli. Sīpolu gredzenus iemērc vispirms miltu mīklā, tad apvārta rīvmaizē. Cep uzkarsētā eļļā apm. 3 min. no katras puses. Gatavus gredzenus pārliek uz papīra dveilīša, lai notek liekie tauki.
3
Gredzenus atdzesē un pasniedz kā uzkodu pie alus.

Pievienot komentāru

Uzkodas