Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Skābeņu zupa

Sastāvdaļas
  • 800 ml ūdens
  • 200 ml piens
  • 50 g sviests
  • 1 olas dzeltenums
  • skābeņu lapas (kārtīgas divas buntes )
  • 100 g spināti
  • 100 g bagete
  • sāls un svaigi malti pipari
Ir laiks uzņemt vitamīnus un vārīt skābeņu zupu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Skābenes un spinātus noskalo, nosusina un sagriež smalkāk. Katliņā izkausē sviestu un apcep tajā skābenes un spinātus, apm. 2 minūtes. Pielej ūdeni, pievieno sāli un svaigi maltus piaprus pēc garšas un vāra 15 minūtes. Mazliet atdzesē un sablendē.
2
Zupas terīnē sajauc 50 ml piena ar olas dzeltenumu. Pārējo pienu pievieno zupai, uzvāra un visu laiku maisot pārlej terīnē.
3
Bageti sagriež un apgrauzdē.
4
Zupu pasniedz karstu, pārkaisot ar maizes grauzdiņiem.

Pievienot komentāru

Zupas