Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šokolādes kūka "Dubultā"

Sastāvdaļas
  • 190g milti
  • 200g cukurs
  • 4 olas
  • 100g sviests
  • 150g skābs krējums
  • 5g cepamais pulveris
  • 2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura
  • 100g tumšā šokolāde
  • 200g Philadelphia Milka
Šokolādes sastāvā ir viela – teobromīns, kas cilvēkam sniedz baudu un uzlabo garastāvokli. Pagatavojiet šo šokolādes kūku un jūtaties laimīgāki! Receptes pagatavošanai nepieciešama forma 9x27cm.

Pagatavošana

1
Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
2
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
4
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Bon appetit!

Pievienot komentāru

Kūkas