Šokolādes kūka "Dubultā"
Sastāvdaļas
- 190g milti
- 200g cukurs
- 4 olas
- 100g sviests
- 150g skābs krējums
- 5g cepamais pulveris
- 2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura
- 100g tumšā šokolāde
- 200g Philadelphia Milka
Šokolādes sastāvā ir viela – teobromīns, kas cilvēkam sniedz baudu un uzlabo garastāvokli. Pagatavojiet šo šokolādes kūku un jūtaties laimīgāki!
Receptes pagatavošanai nepieciešama forma 9x27cm.
Pagatavošana
1
Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri.
Sviestu izkausē un atdzesē.
2
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
4
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.
Bon appetit!
Bon appetit!